Avokadokrem

recipe content image

Avokado har en mild og fin smak, og passer som tilbehør til svært mange retter. Det er godt å ha i salater, og er enkelt å bruke i matlagingen.

clock icon 10 minutter portions icon 1 porsjoner

Denne avokadokremen kan brukes til både fisk og kylling, og kan brukes som dipp, underlag for pålegg, eller erstatning for saus..

 

Fremgangsmåte:

1. Del avokadoen i to og ta ut steinen.

2.Del hver halvdel i fire båter og trekk forsiktig av skallet.

3. Ha avokadobåtene i en bolle og mos dem godt med sitronsaft og majones til en krem. Syren i sitron og majones gjør at avokadokremen holder seg grønn.

4. Smak til med salt og pepper.

Ingredienser

1 moden avokado
1 ss sitronsaft
1 ss majones
2 kryddermål salt
1⁄2 kryddermål pepper

1 kryddermål = 1/5 teskje

Fremgangsmåte:

1. Del avokadoen i to og ta ut steinen.

2.Del hver halvdel i fire båter og trekk forsiktig av skallet.

3. Ha avokadobåtene i en bolle og mos dem godt med sitronsaft og majones til en krem. Syren i sitron og majones gjør at avokadokremen holder seg grønn.

4. Smak til med salt og pepper.